Offerte op maat

Of het nu gaat om uw nieuwe badkamer of keuken, of een aanpassing in uw bestaande ruimte; KK Montage helpt u graag verder! Met onze jarenlange expertise op het gebied van keukenmontages en badkamerinstallaties kunnen wij iedere klus specifiek voor u inschatten.

Een offerte maken wij altijd op maat. Dat wil zeggen dat wij de wensen van de klant graag willen aanhoren en daarbij ook graag zelf een observatie willen maken van de keuken of badkamer. Zodoende kunnen wij een nauwkeurige inschatting voor u maken en voorkomen we onaangename verrassingen achteraf.

U kunt het aanvraagformulier op deze webpagina gebruiken om KK Montage te voorzien van informatie. Wanneer wij uw informatie hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak op locatie te maken. Binnen enkele dagen na deze afspraak krijgt u van ons een specifieke prijsopgave op maat en een indicatie van de projecttermijn.

Heeft u vragen over onze werkwijze? Dan kunt u natuurlijk ook altijd even een berichtje sturen via onze contactpagina. Op deze pagina vindt u ook onze gegevens, mocht u liever willen bellen of mailen.