KK Montage van Wilco Keijzers

KK Montage (Wilco Keijzers) heeft jarenlange ervaring met het installeren en monteren van badkamers en keukens. Daarbij ontzorgen wij onze klanten van A tot Z bij iedere klus. Dit doen wij simpelweg door alles uit te voeren wat u nodig heeft. Wij staan voor iedere specifieke wens klaar voor onze klanten.

In de eerste fase kunnen wij u helpen met het bepalen van de juiste inrichting van uw ruimte en de nodige inspiratie. Met plezier werken wij enkele mogelijkheden voor u uit.

Hierna begint de klus. Wij verzorgen iedere fase van het project, beginnende met het demonteren tot en met de afwerking van uw ruimte. Wij zijn pas klaar als onze klant tevreden is!

Badkamers

Er komt veel kijken bij een nieuwe badkamer. Graag wilt u vooraf weten welke mogelijkheden u heeft. Waar plaatsen we het badkamermeubel? Hoe groot kan de douche worden? Past zowel een douche als een bad?

Wij helpen u hier graag bij. Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt, werken wij graag meerdere mogelijkheden voor u uit. Daarbij ontvangt u bij deze offerte enkele 3D afbeeldingen zodat u een juiste indruk krijgt van het gewenste eindresultaat. Met deze mogelijkheden kunt u uw droombadkamer gaan uitzoeken en inkopen.

Wij ontzorgen u daarna van A tot Z. Wij helpen onze klanten onder andere met:

  • - het demonteren en afvoeren van de bestaande badkamer;
  • - het verleggen van de infrastructuur (water, afvoer en elektriciteit);
  • - het betegelen van de badkamer met de door u uitgekozen tegels;
  • - het stucen van wanden en plafonds;
  • - het monteren van uw uitgekozen badkamerartikelen;
  • - het afsanitairen van uw badkamer.

Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres als u alles bij één partij wilt neerleggen voor het compleet realiseren van uw badkamer naar wens. Heeft u een specifieke wens? Geen probleem. Neem hier contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Keukens

Vaak worden keukens als geheel besteld bij een keukenspeciaalzaak. Hierna kunnen wij u verder helpen met de klus. Ook hierbij geldt dat wij onze klanten willen ontzorgen van A tot Z. Dat wil zeggen dat wij starten met het demonteren van uw oude keuken en pas klaar zijn als uw gehele keuken in stelling is.

Heeft u graag vooraf advies over de diverse mogelijkheden met uw keuken? Neem dan zeker even contact met ons op. Ook kunt u altijd inspiratie opdoen middels onze projecten op de website.